panoràmica barribastall

7 jul 2013

Scrap els dimecres de juliol amb la Maria Blázquez

Tres tallers per adquirir les habilitats necessàries per poder fer els millors àlbums de les properes vacances!!! Com sempre amb la Maria, d'SCRAP & my favourite things.
Preu per taller 28€, dos tallers 50€. 
Cal reservar plaça via email.

Mini-àlbum HELLO TODAY
Dimecres 17 de juliol, de 17:00 a 20:30

Con la fresca colección Atlantic de Studio Calico y papel de acuarela haremos un mini álbum para celebrar que cualquier día puede ser especial, trabajaremos con los materiales más nuevos; gelatos, vellum, lentejuelas, embellecedores de madera...le perderás el miedo a la máquina de coser, estamparemos, haremos embossing, usaremos máscaras, crearemos fondos… te lo vas a perder?

Sólo has de traer 6 u 8 fotos no muy grandes y material básico de corta y pegaMini-àlbum HAPPY DAY
Dimecres 24 de juliol, de 17:00 a 20:30

Farem un mini-àlbum desestructurat, ple de detalls i amb els papers de la darrera col.lecció d'Amy Tangerine: Yes, please; cosirem i estamparem molt. No t'ho pots perdre!!!! 

Material d'Scrap inclós, però cal que porteu: unes 10 fotos petites, 8x8, 9x9cm, millor verticals, regle, llapis, cinta adhesiva de doble cara, agulla de cosir sense punta, tisores, tovalloletes humides, paper de cuina, si teniu tintes, segells, pistola de calor, plegadora o qualsevol altra eina d'scrap porteu-la.

Àlbum LIFE IS GOOD
Dimecres 31 de juliol, de 17:00 a 20:30

En aquest àlbum crearem les nostres pròpies pàgines emprant diferents tècniques, el que anomenem mixed-media: fer ús de les tècniques clàssiques per fer un treball molt personal. Perfecte per regalar o per commemorar un gran esdeveniment. Vols venir a experimentar i passar-t'ho en gran? Doncs no ho dubtis!

Material d'scrap inclós, però cal que portis: 6-7 fotos de 7x10 aproximadament (millor en blanc i negre), cinta de doble cara, regle, llapis, tissores, cutter, davantal, tovalloletes humides i si a més tens pistola de calor, base per tallar, i guillotina, pots portar-les.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...