panoràmica barribastall

18 mar 2013

Tallers d'Scrap a l'Abril

Tallers d'Scrap amb la Maria d’ SCRAP & my favourite things
Cal que reserveu plaça a través de l'email, telèfon o al taller.

Àlbum LIFE IS GOOD
6 d'abril, de 10:00 a 13:00
Preu: 28€

En aquest àlbum crearem les nostres pròpies pàgines emprant diferents tècniques, el que anomenem mixed-media: fer ús de les tècniques clàssiques per fer un treball molt personal. Perfecte per regalar o per commemorar un gran esdeveniment. Vols venir a experimentar i passar-t'ho en gran? Doncs no ho dubtis!

Material d'scrap inclós, però cal que portis: 6-7 fotos de 7x10 aproximadament (millor en blanc i negre), cinta de doble cara, regle, llapis, tissores, cutter, davantal, tovalloletes humides i si a més tens pistola de calor, base per tallar, i guillotina, pots portar-les.


LO, Layout
13 d'abril, de 10:00 a 13:00
Preu: 30€
Farem dues pàgines o Layouts, posant en pràctica diferents tècniques d’scrapbooking: composició de la pàgina, estampació, embossing, màscares, diferents tipus de tintes, taques, ús dels diferents embellidors, botons, washi tapes… Avisem que un cop ho proves crea addicció. 

Material d'Scrap inclós, peró cal que porteu: 2 o 3 de fotos no més grans de 10x15, tisores, cutter, regle, cinta adhesiva de doble cara, tovalloletes humides, davantal. Si ja fas alguna cosa d'scrap i tens segells, tintes, pistola de calor... doncs ho portes també.
exemples de layout


Mini-àlbum HAPPY DAY, nova data!
27 d'abril, de 10:00 a 13:00
Preu: 30€

Quines ganes de primavera!!!! per això la millor excusa és fer un àlbum ple de bona energia i color, per celebrar un Happy Day total!!! Farem un mini-àlbum desestructurat, ple de detalls i amb els papers de la darrera col.lecció d'Amy Tangerine: Yes, please; cosirem i estamparem molt. No t'ho pots perdre!!!! 

Material d'Scrap inclós, però cal que porteu: unes 10 fotos petites, 8x8, 9x9cm, millor verticals, regle, llapis, cinta adhesiva de doble cara, agulla de cosir sense punta, tisores, tovalloletes humides, paper de cuina, si teniu tintes, segells, pistola de calor, plegadora o qualsevol altra eina d'scrap porteu-la.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...